GÅ MED I TÄVLINGEN DU OCKSÅ, DU HAR FORTFRANDE CHANSEN

Nu är det så här att jag checkade in Dennis M's blogg och såg att han hade startat en tävlingen om att vinna en utav LG's nya telefoner. Tävligen avslutas i morgon så om ni inte vill missa chansen, gå in och komentera NU! :)

Håller tummarna nu på att jag kommer bli den lyckliga vinnaren (a)

IN SKICKAT!

Nu kan jag pusta ut, MVG uppgiften är inskickad och jag är redo för att äta middag! Känner ur magen har kurrat ett tag men jag har bett den om att vara tyst, men nu kan den dock inte hålla sig längre. Sen är det bara att fortsätta plugga fast då blir det HK, men då blir det .bara renskriva det jag har köpt under tre veckors tid. Så det går nog mycket forare att göra.

Sen borde jag nog städa mitt rum lite, om inte annat plocka undan allt från mitt skrivbord som egentligen inte ska ligga där!


HEMMA IGEN EFTER EN KÄMPIG DAG!


fOTO: Jag ( elinvardetja.blogg.se )

Wow, var det var kul att spela! Jag har aldrig riktgit tyckt om handboll specielt mycket, men jag har ändrat den uppfattningen nu! Vi spelade två matcher första förlorade vi, men jag ser det på ett positivt sätt. Laget hade fem personer som gick i handboll och en som inte gjorde det. Men vi gjorde så gott vi kunde och var faktiskt ganska duktiga. Andra matchen gick grymt mycket bättre, vi hade blivit bättre på våra "pototioner" och vi i laget visste vilka som var bästa på att skjuta. Vilka som var bäst på att "tacklas" ja, helt enklet gick våran andra match mycket bättre och den slutade med vinst. Vi kom på tredje plats, med glada miner och inga skadade! Att komma på tredje plats av 6 skolor, så har jag bara att säga att vi var rymma! Hhahaha :)

TJABBA TJENA HALLÅ!



Foto: Jag ( elinvardetjablogg.se ) Fotona får absolut inte kopieras/lånas utan min tillåtelse!

God morgon! Idag är det ingen vanligt dag för jag ska vara med på handbolls DM, haahah! Ja.. .. Det ska bli väldigt kul, oavsätt hur det går för oss så kommer vi få en grym dag med matcher och spel. Men nu först så måste jag äta och jag tänkte faktiskt göra mig en kopp te, har lite ont i halsen. Frågan är nu bara vilken smak, det blir blåbär eller jordgubb? Hahah, tror nog att det blir jordgubb!

Kommer inte att ha tillgång till datorn, med där i mot kommer jag nog att sluta lite tidigare än vanligt så det blir uppdatering då jag kommer hem. Nu hoppas jag ni håller tummarna för oss idag! :)

TJOHOOOO

Åå, känner riktigt glädje tjjut spruta innom mig som jag bara vill släppa loss! Haha, men nä. Min dag har varit underbar, jag kan bara tacka mina älskade klasskamrater. Även så har jag haft muntligt seminarium idag och det gick prima, i morgon ska jag även få uppleva en speciell upplevelse. Men jag håller det hemligt ett tag till! Thihi (a)

Ska göra min spanska läsa nu och sedan förtsätta med en MVG uppgift som ska in. Jag hoppas att eran dag har vait bra och kommer att fortsätta likadant, hör av mig mer senare


VILKEN HÄRLIGT DAG


Foto: Jag ( elinvardetja.blogg.se) Fotona får absolut inte kopieras/ lånas utan min tillåtelse!

Vilken härligt morgon jag har haft! Super skön, det blir ingen mer uppdatering för ens fram mot eftermiddagen, har ganska mycket att göra och kommer inte ha tillgång till datorn. Men jag uppdaterar så fort jag kan :)

H a   e n   b r a   d a g  

VAD HÄNDER IDAG?

God morgon solstrålar! Har ni sovit gott? Själv har jag sovit som en prinsessa med en dröm prinssen! :) Ligger fortfranade kvar i sängen och kör på en riktgit "morgonsträcknare" som menas med att jag kommer att ligga kvar i sängen ett bra tag till. Börjar senare idag så jag har ingte bråttom med att komma upp och göra mig klar. Ska skriva klart en engelska uppsats som ska in, men jag ska först ligga kvar här och se ett tag till på 5:an- vakna med the voice! :)

H u r   s e r   e r a n   d a g   u t ?   ( :

WALLANDER PÅ TV4

Har precis kommit ut från en härlig lång duch med massa kroppsvård. Filade fötterna, rackade benen, hade hårinpackning i håret och badade ett lååångt bad! Jag är en som inte så ofta brukar stå och duscha och bada specielt länge med nu ikväll var det riktgit skönt, jag har väldigt mycket i skolan till veckan så det behövdes verkligen. Inlämmningar hit och prov dit och muntligt seminarum dit och nationella hit. .. . Ja, det är nästan bara för mycket just nu!
Strac ska jag se på wallander filmen som börjar på fyran, ska första fixa té

PLUGG,PLUGG,PLUGG!



fOTO: Jag ( elinvardetja.blogg.se ) Bilder tagna av mig får inte lånas/kopieras utan min tillåtelse!

Vilken dag, sitter och pluggar just nu för fulla muggar! Tog en paus nu för att uppdatera er, ganska skönt egentligen. Kunna koppla bort allt skolarbete och logga in på bloggen och se alla era söta komentarer, ni gör en så där lite extra glad! :D

Hhihi, ska gå upp till köket nu och hämta något att drick, värmen ligger på inne på mitt rum. Känns som i en bastu, fast utan värme.. . Okej, det där lät väldigt konstig så vi skippar det.. :)

M e n   n u   f å r   h a   d e t   b ä s t   s å   b l i r   d e t   m e r   u p p d a t e   s e n a r e   u n d e r   d  a g e n

DAGENS FRÅGA



GOD MORGON

fOTO: Jag ( elinvardetja.blogg.se ) Fotot får absolut inte lånas/ tas utan min tillåtelse!

Nu känner jag en riktigt härlig sommarkännsla, väder är på top precis som jag är! En dag som kommer att bli kanon känns det som. Ska kanske åka ut för att införskappa mig 6 säsongen av one tree hill, haha :). En serie som jag har tipsat om som jag håller fast vid.

Just nu så sprutar det ut massa Garvin DeGraw låtar ut från högtalarna, undra på att alla i familen har varit länge (a) Nä, satt precis på musiken. Nu när jag ändå håller på att pratra om musik, har ni någon härlig sommar spotify lista som ni har lust att skicka till mig eller några härliga artister/ låtnamn? (: Skulle vara super mysigt ju, tänk att sätta sig ute på altanen med massa sommarmusik, åå :D Ska försöka fixa ihop en, som jag kan skicka till er senare idag om ni vill? (:


ANSIKTSMASK



A N S I K T E T
Nu kommer ett tipsar inlägg igen, denna gång är det ansiktsmask. En härlig och skön sak för hy:n, den känns len och fräsch efteråt. Det finns massa olika sorter, som gör ren hy:n på olika sätt och är bättre på vissa saker. Du behöver inte köpa färdig ansiktsmask, utan du kan göra en egen. Har själv aldrig provat, men har blivit tipsad om det så ska prova på det nästa gång.

H Å R E T
Håret tar mycket styk av alla värmeapparater som finns nu, även nu när sommaren börja komma så tar håret på det. Hårinpackning tipsar jag starkt om till det, och även att använda värmeskydd innan du använder varma tänger. Efter hårinpackning så luknar håret underbart, jag använder mig av ett nu som lucknar super!

VILKEN DAG!

Vad dagen har varit blandad, jag har mest pluggat men har även hunnit gjort mycket annat! Värdet idag har varit ett mysterium, det har regnat, haglat, snöat, vatit sol och ibland mulet. Det har varit ganska roligt att komma ut i mellan åt, för näär jag kollade ut en gång snöade det för fulla muggar och 5- 10 minuter senare var det strålande sol!

Det är så skönt med helg, föråt för att det har blivit dåligt med uppdateringar. Ska försöka uppdatera med massa olika inlägg nu ikväll, ta igen de missade under dagen


HELG!

Åå, äntligen är det helg! Som jag har väntat.

Känns så skönt att ha kommit hem, att känna av att den är här. Fast att helgen inte kommer bli så lugn och skön jag kanske hade velat så känns det ändå helt klart perfekt att vara hemma nu och bara kunna ta det lungt ett tag! Har väldigt mycket som måste göras nu i helgen, men ikväll tänker jag ta det lugnt och känna av en plugg-fri kväll, kunna små titta på tv:n och bara göra det jag själv vill. Kanske fixa mina jeans som jag hitta en dag i vecka som jag har pratat om att göra något med som jag inte har hunnit ta tag i ännu för allt plugg har varit i vägen.

HEM KOMMEN

H e m   k o m m e n   f r å n   s k o l a n ,   s k ö n t !
  
Sitter och bläddrar igenom gårdagens aftonbladet som jag råkade missa att läsa igår. Ska nog fixa lite te till, det är riktigt ruggigt väder ute. Himlen är vit och det öser der regn! Ja, ni läste rätt, R E G N! Men tur är det väl att det inte snöar, inte kan det komma snö ändå in i april. Haha, tänk om det skulle komma snö på sommaren? Vad knasigt. Okej mina trokiga tankar för tillfället... . . Ska fortsätta läsa gårdagens tidning och göra min en kopp té med blåbärsmak om jag inte har helt fel.

ANDRA AVENYN

N u   a n d r a   a v e n y n   p å   s v t 1 !  

DÅLIGT MED ...

UPPDATERINGAR! Jag vet, det är grymt mycket med skolan, ska försöka uppdatera bättre. Men ändå klickas det in kometnarer och det är alltid lika roligt att läsa och svara på :). Jag hoppas eran dag har varit bra? Själv har jag haft en jobbigt dag, har vairt vädligt mycker i skolan och sen ( E F T E R   S K O L T I D  ) var jag och några mer från klassen med och kvalade om en plats till ett DM som hålls i morgon. Dock så förlordade vi, men inte hade vi sura miner! Vi var glada och grattade den andra klassen.

Men annars så har min dag varit bra, solen är dock inte lika glad som jag känner mig just nu. Det är ganska molnigt och det är även lite blåsigt. Jag som hade tänkt ta med mig fysik böckerna ut på altanen och läsa lite ... Synd, hoppas på bättre väder till i morgon. Det är även torsdag då och det betyder att det inte är långt kvar till helg och bättre uppdateringar? Haha :)


PLUGG-PAUS

Tjoo, andas ut! Haha, nä. Nu har jag suttit vädlgit länge nerdränkt i mina skolbäcker, tar en liten paus för att uppdatera och kolla komentarer. Åå så kul det är att logga in och ha massa komentarer att svara på, en riktigt fet tummen upp till det! :)


ÅÅ, VILKEN HÄRLIG DAG

Det är sol idag också! Det är så härligt , solen är lika härlig som idag, funderar på att gå ut och sätta mig med tror att jag måste plugga lite istället. Blir så besvärligt att sitta ute, haha jag blir så bländad av solen (a).

Dagen har fungerar, hade tänkt uppdatera i morse innan jag stack iväg till skolan men det blev ingen tid till det. Så här har ni mig, en trött och sprallig tjej som ska sätta sig med skolböckerna! Wow, vad kul? n e e

H a r  n i   b r a   v ä d e  r ?  

HEMMA

Första skoldagen efter lovet! Skönt med ändå inte, kändes lite segt. Är i alla fall hemma nu och ska sätta mig på altanen med lite mellanmål, det är även idag soligt och fint väder idag! :)

Ä r   a l l t   b r a   m e d   e r ?  

GÄSTER

Det har inte varit bra med uppdateringar idag, vi har främande fortfrande som har varit här ett par timmar nu. Ska inte vara tråkiga med dem och sitta vid datorn, men jag ville bara berätta hur läget ligger till så att ni inte undrar varför det har blivit så dåligt med uppdateringar.

H a   e n  f o r t s t a t t   tr e v l i g   s ö n da g, j a g  h ö r  a v  m i g  d å  d e m  h a r  å k t  h e m

DET ÄR SOOOL!!

Det är så skönt väder ute så jag har inte öppnat bloggen för ens nu! Solen steker och det känns som sommar ute, sitte med bikini över del och ett par byxor ner till utan att frysa!? Helt otroligt, ska snart gå ut igen men jag ville bara önskar er en fantastiskt dag och att solen är framme hos er! :)

H ö r   a v   m i g   m e r   s e n a r e

LJUST UTE! :D


Foto: Jag ( elinvardetja.blogg.se ) Får inte kompieras utan min tillåtelse!

Vilken skön dag, jag har inte gjort specilet mycket. Det har mest blivit plugg, men jag har även tagit tid till att gått ut lite i det fina vädret som tittade fram nu på eftermiddagen. Jag har även hunnit städa lite. Ska snart gå upp till köket och hjälpa till med maten. Tror att det blir fisk, vad ska ni äta för middag? :)

Tänk nu börjar klockan närma sig sju och här lyser fortfrande solen och det är blå himmel :o, å det är så skönt! Det är värsta lyckohjulet som snurrar innom mig! Det var inte länge sedan jag tänkte ljust på mitt rum och det var bleck svart ute den här tiden.

N u   r o p a s   d e t   u p p e   i   k ö k e t   o m   h j ä l p   m e d   s a l l a d en   ; )

FRÅGOR

Igår fick jag en fråga ang. min kamera, då tycker jag att det blev lättare att svara på frågan i ett inlägg i stället för det är några styckna som har kommit med samma/ liknande frågor

Vad använder du för kamera?
Jag fotograferar med en systemkamera, Nikon D90

Hur många objectiv har du?
Jag har tre olika objectiv, NIKKOR 50 mm f.1.4, AF-S NIKKOR 18- 105 och ett SIGMA 28- 300

Hur länge har du fotat?
Jag har fotat väldigt länge, har alltid tyckt det har varit roligt. Ja, altså har jag fotat i flera år

Kan du ge ut fototips?
Självklart kan jag göra det, säg vad ni skulle vilja vet mer om, något som ni kanske är lite osäker på? Jag kanske inte kan allt, men jag kan alltid säga hur jag gör och tänker då jag ska få till en bra bild

Så, det var några vanliga frågor ang. mitt fotointresse, hoppas ni fick svar på era frågor och om det är något mer ni undrar över är det bara att komentera :)


EN LYCKAD KVÄLL


Vad fort veckrona går, redan lördag! Har redan satt igår med pluggningen men ska ta en break nu och fixa något att äta. Har inte kommit så långt än fasten att jag vaknade ett bra tag sedan, haha. Blev eran fredag lyckat? Kanske blev det fredagsmys eller festande? Själv blev det en super mysig fredag, med massa prat och skratt hos en kompis. Vi var ute i säkert en timme och bara gick och pratade på. Det var så länge sedan, något som vi tidigare gjort nästan varje kväll som nu blir mer sällan.

N u   m å s t e   j a g  ä t a ,   sh i n g   sh i n g  

NATT INLÄGG

Sent natt inägg, ska snart gå och sova men ville bara uppdatera lite snabbt innan. Det är så kul att få komentarer men är alldeles för trött att svara på alla, men i morgon bitti ska jag ägna lite tid åt att svara :) Så sluta inte komentera det är alltid lika roligt, postivit som negativ. Det flesta sakerna kan man altid försöka göra lite bättre, foto som kläder

G o d   n a t t ,   s o v   g o t t

TUMMEN UPP VS. TUMMEN NER!

Nu hade jag tänkt starta en nya kategori, en kategori där jag säger vad jag tycker är bra och mindre bra just nu! Det kan vara allt från kläder till kändisar. Ja, det kan vara nästan vad som helst!
Det kommer inte bara att komma upp såna här "listor" med tummen upp och tummen ner, det kan även vara just mina åsikter om andra saker.


- En sak som jag tycker är riktigt tummen upp just nu är att det är så ljust ute, fast att solen har varit dåligt på att vara framme så kan det vara ljust ute ändå fram mot sju tiden

- Att det är plus grader ute och inte allt för kallt för att sitta på uteserveringar och fika med vännerna

- One tree Hill, en serice som jag är galen i! (a)

- Converce, det är grymt skönt att prominera runt i, dem är både snygga för att ha på sig i skolan, en runda på stan eller då det är dax för att festa!

- Er besökare så klart! Det har kommit allt mer och även komentarerna har stigit, det är så kul! :)
 





- Slasken som det finns alldeles för mycket av ute just nu, det är för lätt för att bli blöt om fossingarna för tillfället. Inte kul!

- skavsår, något som båda mina hälvar hat fått, det gör ont och det svider. Nä, det är en stor fet tummen ner på det!

- Tuggummin som tappar smaken fort, vissa tuggummin tappar smaken kanske efter bara tio munuter medans andra kan ha smaken kvar mer än en timme från att det blev instoppat i munnen... Ja, det är inte bara att tuggissarna tappar smaken utan dem också blir hårda/stela!

- Plugg på ett lov, ja vad är det bra för? Inte ska vi behöva plugga på ett lov som är till för att vi ska få vila ut, kunna sova lite längre än vanligt och ha det allmänt skönt. Kanske dra iväg och träna, vara med kompisar eller åka och shoppa?

- Bleckpennor som släpper ut bleck på ens hand, jag har varit med om det alldles för många gånger! Hahah, jag förtår inte hur jag kan få massa bleck på handen då jag inte har haft pennan där. Det ser ut som jag har dragit pennan flera gånger på handen bara för att rita. Det är ett mysterium, kanske har ni upplevt samma sak?


SEN UPPDATE


Foto:
jag ( elinvardetja.blogg.se ) Bilderna får inte kopieras utan min tillåtelse!
Förlåt för att det inte blev någon mer uppdatering igår, vi hade gäster och tyckte det känndes fel att gå därifrån då. Men nu är jag tillbacka! :)

Har precis ätit och gjort mit klar, våran gäster är fortfrande kvar men de håller på att göra sig klara. Vi ska nog snart gå ut på en lite promenad så jag antar att jag måste gå och sätta på mig en tjockare kofta inan. Jag uppdaterar mer senare med ett roligt inlägg som jag tror några av er ser fram emot! Kan ge er en ledtråd: Det kommer komma i en ny kategori
Jag vet inte om ledtråden hjälpte er ett dugg att förstå vad det kan vara, men istället får ni fundera på det och kolla in senare under dagen.

Nu måste jag gå och vara lite social med våra gäster som verkar vara klara nu


SOVIT GOTT?


Foto: jag ( elinvardetja.blogg.se )  Bilder får inte kompieras utan min tillåtelse!

God morgon på er alla! Har ni sovit gott? Min natt har varit kanon, somnade dock kanske lite väl sent och kelv upp lite för tidigt. Men det gör faktiskt inte så mycket, för att jag är pigg nu och jag kan alltid tar en eftermiddags vila ifall det behövs senare under dagen? (a)

Måste äta nu och sedan plugga religion, men jag uppdaterar mer under dagen med lite mer... intressanta saker?                     Ö n s k a r   e r   a l l a   e n   r i k t g i t   t r e v l i g   d a g  : )

BEN OCH JERRY´S

Foto: Jag ( elinvardetja.blogg.se ) Fotot får inte kompieras utan min tillåtelse

Vilken dag! Har suttit ett tag nu på eftermiddagen och redigerat lite bilder vi fotade och jag hade tänkt ladda upp några och visa er men det vill tydligen inte fungera? Jag vet inte vad som är problemet men efter att ha provat fyra gånger så orkar jag inte fortsätta. Sitter i alla fall nu med en sjukt tråkig text om judendomen som jag antar att jag borde läsa nu ikväll, har börjat men jag har inte kommit längre än till tredje sidan.. .. . Undra vad det kan bero på?

Nu är det så här att jag sitter med min ben och jerry´s som snart har smällt upp ( nästan om inte annat ), jag borde gå upp med den till köket också men jag gör det inte. Jag borde också sluta skriva för jag kommer inte med något nödvändigt. Det beror nog på att jag har alldeles för tråkigt!

S å   e t t   t r å k i g t   i n l ä g g   m e d   b a r a   m a s s a   b a b b e l ?

VI ÄR TRÖTTA!

Oj, vad vi är trötta! Nu ligger vi i sängen med massa varma och gosiga kuddar och täcken och ser på millenium på svt play. Jag ville bara göra en snabb update hur det ligger till, bilderna blev perfekta! Kanske kommer det upp några bilder då jag har redigerat dem

V a d   h a r   n i   g j o r t   i d a g ?

HOS EN KOMPIS

Sitter hos en komips nu och diggar Lars Winnerbäck på högsta volymen ut genom högtalarna! Så fort hon har gjort i årdning sig ska vi gå ner mot stan för att fota, jag tror det kommer bli kanonbra resultat efter våra mina stormande idéer. 

Jag har lite problem att skriva på hennes tangentbord så jag hör av mig mer senare under dagen, kommer inte ha lika stor tillgång till dator idag heller. Men jag ska försöka uppdatera under dagen, ha en grym dag :)


VILKEN DAG!

Har varit bort nästan hela dagen, och vad jag har shoppat! Kom hem med 6 kassar fulla av kläder, grymt kul! Har precis fått lite mat i magen och funderar på att tag en tidning och göra mig en kopp té med den nya smaken jag köpte idag

B r u k a r   n i   d r i c k a   t e ,   v i l k e n   s m a k   b l i r   d e t   o f t a s t   d å ?   (: 

MORGON STARTAS MED TÉ



Foto: Jag (  elinvardetja.blogg.se  ) OBS! Brusiga bilder

God morgon, sovit gott? Nu är jag redo för dagens fullspäckade schema, har super mycket att göra så det kommer bli få uppdateringar för ens i eftermiddag. Ska gå och göra en stor kopp te tillsammans med två mackor, sedan är det bara att sätta igång med det som ska göras. Ni får ha en underbar dag och jag hoppas att ni har fint väder.

V a d   s k a   n i   g ö r a   i d a g ?


SNABBT INLÄGG

Nu har johan falk filmen bärjat igen  på tv:n så vill bara slänga in ett snabbt inlägg. Har rpecis värmt värmekudden för 100 gången ( okej, kanske inte ) för att jag drass med min mensvärkt fortfarande och alvedon hjälper inte! Måste gå nu och se på filmen för att kunna hänga med, nu får ha det så bra så uppdaterar jag mer i morgon

JOHAN FALK



Foto: jag ( elinvardetja.blogg.se ) Bilder får inte kopieras utan min tillåtelse!
Några bilder jag tog i julas, de har legat gömda i en mapp på datorn. Gjorde en ny redigering tidigare idag.

Så mätt i magen och känner mig redo för att öppna photoshop och redigera lite bilder, har hittat några mappar på datorn med oredigerade bilder. Tror att det blir redigeringsjobb och johan falk som står på kvällens att-göra-lista. Om jag inte har helt fel så är det den sista av dem sex filmerna som visas nu ikväll? Har sätt alla tidigare, hyrde dem på en gång de fans på hyr dvd. Men det är aldrig fel att se ett par filmer som är så bra som johan falk igen. Om en timme ungefär börar johan falk- de fredlösta på tv 4, och innan det tänkte jag kolla igenom religionen lite och göra mig en kopp té tills det börjar. H a d e   n i   t ä n k t   s e   p å   f y r a   k l o c k a n   n i o ?  

Jag hör av mig i pausen.

MATDAGS



N u   b l i r   d e t   b i l d e r   i g e n !   

MENSVÄRK

God lunch, har fortfrande inte tillgång till andra datorn, men ikväll blir det bildbombade inlägg! Något att länkta efter? :) Just nu ligger jag i soffan med en stor kopp té och kollar ut på det tråkiga vädret, det är dimmigt och kallt! Jag förstår inte, det har varit dåligt väder allt för länge nu.. . . Jag väntar att att värnedynan ska bli varm så jag kan lägga den på min rygg, har sån MMM. mensvärk! Jag tror jag blir galen, förstör nog tangenterna snart! :o Hhaha, okej det kommer jag inte att göra. Men det är så jobbigt!

B l o g g a r   s e n a r e   o c h   d å   b l i r   d e t   f ö r h o p p n i n g s v i s   m e d   b i l d e r

DAGENS

Har fortfrande inte hunnit ändra bredden på bilden men det ska fixas



Humör: Kanoners ;)
Gjort: pysslat runt här hemma
Planer: Mysa med vovven och kanske börja på säsong fem på one tree hill
Ser på: skärmen?
Lyssnar på: Massa härliga låtar från spotify
Läser: Läser runt på olika bloggar
Dricker: bubbelvatten :')
Äter: ingen men har hunnit äta lunch och frukost tidigare idag
Bästa: att det är lov (:
Sämsta: dimman
Väder: TRÅÅÅKIGT, det är dimma och allmänt tråkigt. Men det är ett riktigt härligt film väder :')

BILDLÖSA INLÄGG TILL I MORGON

SORRY för att det är bildlösa inlägg för tillfället! Det är så att jag sitter på mini bärbara datorn ( 10-11 tum ) och här har jag inga bilder. Ska fixa det senare men eftersom jag inte har tillgäng till mina stora 24 tumms dataskärm så får det bli så här för tillfället. Imorgon kommer jag kunna fixa med bilder så håll ut ;)

REN OCH FRÄSH

Har precis duschat och haft i hårinpackning och även ansiktsmask, så nu känner jag mig riktigt ren och fräsh! Det är så skönt, håret är alldeles lent och ansiktet också. Nästa gång jag tipsar kanske det ska vara om skönhetsprodukter? Det kanske skulle passa :)

FILM TIPS

Nu hade jag tänkt att köra ett försa inlägg i kategorin "Tips och Trix". Den här gången tänkte jag köra lite film tips. Ni får gärna säger vad ni tycker jag ska berätta om inom både tips och trix, allt trån bakande till phtoshopande? :) Har ju gjort en egen kategori med photoshop, men jag kanske kan förklara lite olika program man kan använda sig av för att redigera och säga en egen komentar vad jag tycker om det osv. Låter det lockande? Säg gärna vad ni tycker

Så, detta inlägg ska tipsas om olika filmer jag tycker om

BECK- I stormens öga
Jag är en väldigt stor fantast av de alla olika beck-filmerna. Men just i stormens öga, är handligen väldigt spännande och även väldigt bra. Det har kommit in mer action i den här än i de äldre filmerna. Lite om vad som händer i filmen:
SÄPO efterlyser Gunvald Larsson för mordet på en kvinna som ingår i en internationell grupp miljöaktivister. Gunvald själv ger sig ut på egen hand för att finna kvinnans mördare, samtidigt som Martin Becks lojalitet mot sin kollega ställs på prov.

De nya wallanderfilmerna som har kommit ut nu eftersom är också väldigt bra filmer, men det som kom ut nu senast Våldnaden tycker jag inte håller samma "klass" som de andra.

One Tree Hill
Alla säsonger av one tree hill äger! Det började med att många i min klass pratade om det hela tiden!  Maten, rasterna,ja till och med då lärarna kollade bort. Då var de en gång då vi skulle hyra filmer så sa jag " kan vi inte hyra första säsongen av one tree hill" sagt som gjort hyrde vi första säsongen och jag blev helt fast i serien. Nu äger jag säsong 1-5.
Serien handlar om ett gäng kompisar som bor i tree hill, det är både bråk och kärlek inblandat. Vissa fixar en bra sångkariär och andra försöker skaffa sig en tjej, mer än bara en kompisrelation. Det finns vissa som gifter sig och bang på så blir någon anna med barn, det är mycket som händer och det är det som gör det så bra bland annat.

segemyhr

En riktgit roligt humor serie, enlig mig! Den handlar om Fredrik och cilla som bor i en lägenhet i Stockholm som har två inneboende, Jan-olov och anton. Fredrik säger själv att han är mitt i mellan två jobb, men alla har inte samma åsikt om den saken. Cilla vill inte att jan-olov och anton ska vara deras inneboende, hon vill flytta till ett flottare ställe tillsammans med Fredrik, bara de två.

Det blev några filmer men märkte dock att det även blev en del serier, hoppas att det även fungerade? :')


SKRIV DIN RUBRIK HÄR

Vilken mysig kväll det blev igår, vi såg massa filmer, snackade och hade det allmänt mysigt! Vi såg massa olika filmer, men det var en speciel film som jag har glömmt namnet på nu men det var så sjukt dålig. Den var konstig, fast just den filmen är smak sak, den är konstig fast på ett smart sätt. Synd att jag nu inte kom ihåg vad den hette. En film som ingen av oss kan sluta gilla är Eva och Adam filmen ;'), den är såå myysig. Det blev en sen natt och en tidig morgon, så jag kan väl tro att kvällens somning kommer att ske tidigt.

Igår, tog jag en ren slappar dag hela dagen, jag låg och såg på one tree hill på tv:n och idag hade ja tänkt att tag tag i grof-sysslor! Haha, nä men jag har en del saker att göra. Ska försöka ta tag i lite skolarbete, känns så skönt att få lite gjort så det inte blir att man gör allt sisata dagen innan det ska in eller sitter sista natt innan provet är. Sånt gillar jag inte och progresultatet/ inlämningsresultatet brukar oftast visas om man sitter sista dagen/natten. Så ett tips till er som inte känner lust att plugga, försök! Börja med att bara kolla igenom det. Sedan kan du försöka sitte en halvtimme, timme varje dag någon vecka innan. Jag vet inte, det som känns bäst. Du behöver ju inte sitta tre timmar sista veckan och bli irreterad över att du inte började tidigare. Nu säger jag inte att alla tycker och gör så här, alla gör olika och för vissa passar andra saker bättre än andra. Lär er bara ett sett där ni lär in saker bra :)

N u   k a n s k e   j a g   b o r d e   ö p p n a  b o k e n   o m   a n d r a   v ä r l d s k r i g e t ? !

FILMMYS

Nu sitter vi och myser i soffan med massa stora kuddar och filtar tillsammans med massa godis och annat gotta. Tror inte att det blir någon mer uppdatering ikväll, vi får se. Alla här tjatar om att jag ska stänga ner datorn och hänga med på filmen, någon som jag håller med om. Det börjar bli spännande nu

V a d   s k a   n i   g ö r a   d e n n a   l ö r d a g  k v ä l l ?

MYCKET ATT GÖRA

Har inte uppdaterat på hela dagen, sorry för detta! Har haft jättemycket att göra och ska ta  en lugn kväll med några kompisar och se på mssa filmer, vi ska helt enkelt ha en mysig film maraton kväll. Ska försöka uppdatera innan jag drar, kanske till och med uppdaterar där? Vi får se hur det blir

LÅNGFREDAG- FÖDELSEDAG

I morse var det dåligt väder men nu under eftermiddagen har solen börja komma fram! Kom för ett tag sedan hem från att ha varit hos min kusin och grattat henne på hennes födelsedag, tänk att fylla år på långfredagen? Ja, det fungar också, hon blev så glad av alla presentera och av vårat sällskap :)

GOD MORGON

Ligger fortfranade kvar i sängen, ska snart gå upp och äta en riktigt stor och härlig frukost.

U p p t a d e r a r   s e n a r e   d å   j a g   v a k t n a t   t i l l  ^ ^ ,

20.28

Har precis fixa mig lite té som jag hade tänkt drick tillsammans med one tree hill och njuta av att jag är ledig! Ni får ha en underbar kväll som jag ska ha ;)


1 APRIL

Har ni hunnit lura någon eller kanske blivit lurade själva? På skolan idag så lurade våran lärare oss att de skulle ta in alla telefoner från morgonen tills vi slutade ( vi skulle inte få tillbaka mobilerna på några raster ), eftersom det har varit mycket på media om en tjej som blivit mobbad. Våran lärare lät väldigt serös och alla i klassen gick på det appril skämtet, tack och lov att det bara var ett skämt! :)