FRILUFTSLIV

Någon jag har ägnat mig åt som har blivit anledning till dålig bloggning. Men nu är jag tillbaka och ska försöka komma igång igen.

Just nu är jag irriterad, det är så att det är byggarbetare som låter som bara den och det känns som att de håller på att riva hela huset! Så sjukt störande ljud och det gör det inte bättre av att jag måste plugga och inte kan göra det i all oväsenden! För hoppningsvis så är de snart klara? Måste även få i min lite käk innan jag ska drar iväg och träna

DAGENS PLANER

Min lördag startade med en riktigt stor brakar frukost ute i solvädret, sedan dess ( som nu kanske var för ungefär 4 timmar sedan ) har jag pluggat! Är fortfrande inte klar, men eftersom det inte blev mycket uppdatering i går tyckte jag att jag kunde uppdatera lite snabbt. Har ni mycket plugg i skolan? Det är inte långt kvar till sommarlov, se det så i stället. Det ger en "kraft" att orka fortsätta arbeta ( i alla fall för mig ). Föresten någon som såg talang igår? Jag missade slutet där man fick se vilka två det var som gick vidar. Jag bytte kanal till anna anka söker assisten, därför att jag missade avsnittet som var i onsdags. Jag for nog gå in på tv4´s hemmsida och kolla (:

Dagens fråga
Hur ser eran dag ut?


TALAND 2010

Nu är det talang på tv4 som jag hade tänkt att skynda mig och se på! Det börjar nu så jag har lite brådis till att byta sittplats, haha. Jag uppdaterar kanske i en senare paus

FREDAG!

Äntligen var det fredag! Så skönt att kunna ta det lugnt och vara ledig. Har dock ändå väldigt mycket plugg i helgen så bloggen kommer kanske bli lite lidande av det. Ska redan nu börja plugga men jag uppdaterar lite senare under dagen

DRYCK? JA, TACK!

Hemma igen efter en varm och svettig dag! Jag förstår inte hur det kan vara så varmt och fuktigt? Just nu svalkar jag ner mig med ett stort glas is vatten! Ska snart åka iväg så jag hinner bara skriva en snabbis, tänkte försöka göra ett tips senare ikväll.


GOD MORGON

Har ni hunnit komma upp än? Jag själv är taggad för dagens planer, som just nu dock är skolan ( haha ). Som ni då kanske förstår kommer det bli ganska glest med inlägg nu under förmiddagen, men jag uppdaterar senare under dagen.

Ni får ha en kanon dag

DAGS ATT SOVA

Nu är det läggdas för min del, ska krypa ner i sängen tillsammans med en tidning och sova. Ska upp tidigt i morgon, kanske hinner med ett inlägg innan jag drar? (:


ANDRA AVENYN

Så här dags på onsdagar brukade jag se på det populära programmet ANDRA AVENYN, men det sista avsnittet visades för någon vecka sedan... . Det känns så tråkigt och fel, det var ett program som jag var alldles galen i och verkligen känne spänningen till nästa avsnitt.
Men oj, vad de lyckades med den serien kan jag ju säga. Både ung som gammal kollade på andra avenyn och tyckte det var kanon!


SPRINGNING

Ska snart träna hade jag tänkt, så skönt och min tå känns redan mycket bättre (a). Funderar på att gå ut och springa för att det är fortfrande ljust ute och även väldigt varmt! Eller om det blir inne med massa olika redskap och styrke- övningar?

Dagens väder har vairt väldigt skiftande, förut så började det para *poff* spö- regna och sedan snabbt därpå så kom solen fram och lyste. Krångligt det där asså, haha. Det har kommit fram väldigt många flugor och myggor! Har det kikat fram oss er? Det känns verkligen som att sommaren är väldigt nära, det kanske bara behöver en spark i baken?

STAKARS MIN TÅ



Hahha, säg inget om min "snygga" bild jag snabbt skapade i illustrator. Är inte så hajj på det där plus så orkade jag inte sitta och pilla med den (a). Hoppas att ni ser att det föreställer en fot?

Ibalnd är man klantig, och andra gånger alldeles för klantig! Nu har jag varit för klantig och gått rakt in i en tröskel och gjort illa min tå, just nu känner det byton! Hela tån värker och jag är inte alls på bra humör för tillfället!


HUVUDVÄRK

Är hemma en snabbis nu på lunchen får se om jag sticker vidare för att träna, har en sån besvärlig huvudvärk. Ska ta en alvedon nu och lägga ner mig en snabbis och se om det blir bättre


UPP MOT 25 PLUS GRADER!

Shiit, vad vädret har förändrats drastiskt idag?:o Tidigare idag var solen framme och temperatur bara steg och steg. För ett tag sedan spöregnade det men solen var fortfrande framme, just nu har det slutat regna och temperaturen ligger på upp mot 25 grader. Det är jätteskönt ute, man kan gå med armarna "bar" utan att frysa! Åå, sommaren är verkligen på väg känner jag.


LÄRORIK DAG

Vilken skön dag det har varit idag, vi har haft idrott där vi provade på soft boll! En väldigt roligt sport, men ack så svårt det var från början att förstå. Men det gick efter ett tag och det slutade med ett mitt lag van med ett pra lagarbete och bra träffar på bollen. På eftermiddagen hade vi genom gång hela tiden så det blev lite drygt men det gick kanon ändå och oj, så mycket jag har lärt mig! Så hela dagen kan jag sumera att jag har provat på ett sport jag aldrig tidigare har testat på och även lärt mig mycket nytt genom våran låångar genomgon! :)
Men dagen är inte slut för det inte, klockan är bara snart fyra och jag har en del inplanerade saker under kvällen. Så kanske kommer jag lära mig nya saker?

Hur har eran dag varit? Som ni säkert har märkt nu har min dagen varit kanon!
Solen skiner så jag funderar på att ta med min biologi bok ut... . Så blir det nog

SÖNDAGSMYS

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sätta mig framför tv:n för att se på wallanderfilmen som börjar klockan nio på tv4. Det är så mysigt att det är en svensk film på söndagkvällarna som man kan koppla av med innan det blir en jobbigt skolvecka!

Är det någon mer än jag som hade tänkt att se på tv4 21.00? (:

SÄMST UPPDATERINGAR

Har haft fullt upp med massa saker så jag har inte haf tid till bloggen. Hela gårdagen var jag ute och idag har jag bara suttit med massa skolarbeten som fortfarande inte är klart! Har en del kvar att göra och jag ska även försöka hinna träna. Vi får se hur det blir. Jag hoppas ni alla har haft en lika bra och härlig lång- helg som jag som har haft. Igår hade vi fantastiskt väder, det var runt 25 grader och luften var helt otrolig?!

Sitter just nu med en engelska uppsats som ska skickas in, är inte riktigt färdig med den så jag anatar att jag borde ta upp och fortsätta skriva på den i stället. Jag försöker höra av mig senare ikväll.


ÄR ALLT BRA MED ER? (:



God lunch! Är allt bra med er? Själv känns det som att under natten att jag fått en förkylning, näsan är alldeles igen täppt! Besvärligt sånt där.

Igår blev det ingen uppdatering därför att jag hade fullt upp hela dagen. Kom faktiskt hem med massa nya kläder som jag kanske kan visa upp om ni är nyfikna? På kvällen gick jag ut och åt middag och då jag kom hem blev det lite tv tittande. Jag såg faktiskt filmen 17again, en film jag aldrig tidigare har sätt. Tycker själv att det var en ganska bra film utan att ha sätt de första 20 minuterna, men jag måste få medge att den slutade lite konstigt? Någon av er som har sätt den? Vad tyckte ni?


MYS FRAMFÖR TV:N



fOTO: jag ( elinvardetja.blogg.se ) Fotona får absolut inte kopieras/ lånas utan min tillåtelse!

Ska sätta mig i soffan och mysa till kvällen med en tidning och lite godis tillsammans med tv3 på där det just nu är anna anka söker asistent. Känner mig väldigt sugen på att börja rita, det var väldigt länge sedan och intpirationen bara flöder runt i mig. Ska kanske ta fram ritblock och tillbehör och ägna denna onsdag åt det också?

 


ILLUSTRAOR

Sitter och försöker mig på ett rita i illustrator, men ack så dåligt det går! Jag blir galen snart, det var så långe sedan jag höll på så jag kom inte ihåg hur jag gör vissa saker. Hur är det med er då, bra annars?

Tänkte försöka åstakomma något i illustrator snart så kanske ni får se hur det blev?

VAD VILL/ TYCKER NI

Nu är det ju så här att jag vet att det är flera som läser min blogg och det tycker jag är jättekul! Men det är så här att jag får aldrig höra vad ni tycker, finns det något ni saknar som ni vill ha mer av? Kanske vill ni att jag ska börja lägga in mer, bilder eller kanske börja uppdatera mer?! Jag, jag vet inte. Ni får gärna slinka in med en komentar och säga vad ni tycker :)


FÅR SKRIVKRAMP!"



fOTO: jag ( elinvardetja.blogg.se ) Fotona får absolut inte kopieras/lånas ut min tillåtelse!

Sitter fortfrande med mitt arbete, men har tagit en paus för att sträcka på benen, gick upp till köket där jag fyllde upp ett stort glas med bubbel vatten med smak av mango som jag sitter och dricker nu. Faktiskt riktgit god smak, får jag lov att säga! (:

Kommer strax ett nytt inlägg

GOD MORGON

Har alla sovit gott? Själv vaknade jag av att solen lyste in från en skåra av min rullgardin så mysigt!

Sitter just nu med ett svenska arbete, det blir en väldigt slapp och härlig dag! Har inga riktiga lektioner, utan mer hemmarbete och andra saker som måste göras. Hur blir eran dag? Har ni mycket i skolan? Känns som att jag har tusen saker att hinna med och göra! Men det rullar på, just nu är det lite lugnare bara detta arbete som jag sitter med nu blir inskickat!

Jag hör av mig seanre, hoppas ni får en bra dagen med sol!
Här lyser solen och det är plus grader


STARTA FRÅGESTUND?

Har mått en önskemål om att starta en frågestund, är det så att ni har frågor och tycker att ja gska starta igång en så varför inte? Hahah, men då gäller det att ni kommer med så många frågor ni bara kan komma på! Ni får ställa hur många ni vill, men tänk på att jag inte går in på allt för privata saker som jag hoppas att ni har förståelse för!

Vad säger ni frågestunde eller inte?

SVENSKA HOLLYWOODFRUAR


fOTO: Jag ( elinvardetja.blogg.se ) Fotona får absolut inte kopieras/lånas utan min tillåtelse!

Hahah, vad jag sitter och skrattar! Har tv3 på tv:n där det just nu är de svenska fruarna! Åå, det är så bra! I just detta program pratar de bara så vi får inte se " hemma hos de " utan mer diskussioner mellan fruarna. Om jag inte har helt fel så är detta det näst sista programet?

Pausen är slut och mitt te blir kallt om jag inte skyndar mig till tv:n och tittar på de sista tjugo minuterna som är kvar! :)

MÅNGA, VILKEN JOBBIG DAG

FÖRSTA DAGEN PÅ VECKAN ÄR ALLTID DRYGA

Någon som kan känna igen sig i det ibland? Som denna mångag, har varit väldigt dryg. En minut har kännts som en timma nästan och lektionen som en hel evighet! Nä, en riktgit tung skoldag som äntligen är över och jag sitter hemma med ett ostädat rum som jag borde ta tag i.

Ska gå och fixa lite mellis nu :)

VAD HAR HÄNT? :O


fOTO: jag ( elinvardetja.blogg.se ) Fotona får absolut inte lånas/ kopieras utan min tillåtelse!  En bild som gör att jag tycket det ska bli sommar nu

Nä, det här fungerar inte längre! Jag kan ju inte ligga på latsida med bloggningen. Måste komma igång igen, förstår inte varför jag inte uppdaterade. Det är så skönt på något vis att skriva av sig lite.

Just nu spöregnar/snöar det här! Det är riktigt dåligt väder men väldigt mysigt. Har satt på mig myskläder och har nyss smort in mig med en fuktkräm som doftar jurdgubb, muums! :) Ska nog gå upp till köket och göra mig en kopp te, en riktigt stoor kopp. Det är så mysigt att kunna ta det lugnt, det är inget i skolan just nu som ska in, eller något prov vilket gör att jag kan slappna av och ta det lugnt.