NU ÄR DET DAGS FÖR...

FREDAGS LÖSDAGS MYYYS! Väntar på att en kompis ska koma så ska vi se på film, fota, bada, prata, spaa. Ja, vi ska helt enkelt ha en riktigt mysig tjejkväll. Vet inte om det blir någon mer uppdatering senare under kvällen, därför vill jag önska er en skön lörsdag kväll :)

HEEELG!

Happy girl, äntligen är det fredag! Det blir en lugnt start, en kompis kommer över för att ha filmmaraton med mig. Mysigt värre, v i   f å r   s e   h u r   l ä n g e   v i   b l i r   u p p e   d e n   h ä r   g å n g e n ?  

PLUGG

Musiken på högsta volym som egentligen nu borde stängas av och jag istället ägnade mig åt raporten som ska in i morgon.


TRÄNAT



Kom hem för cirka en timme sedan, har varit nere på stan och tränat. Skönt och uppfriskande en sän här kall onsdag, det var 30 grader kallt i morse! Brr, var varmt klädd men kände ändå av kylan mot fossingarna. Nu är solen framme och graderna kanske nu ligger runt 20? Har inte kollat men kan ana någonting sånt.

Måste faktiskt sätta mig med plugg, har spanska till i morgon och uppsats inlämning tills på fredag. Har haft flera jobbiga veckor ett bra tag, vilket betyder att bloggen har fått lide lite granna av det. Men nu börjar det dämpa sig så ska försöka rycka tag i bloggandet.

 K a n   u p p d a t e r a   h u r   d e t   g å r   f ö r   m i g  m e d   s k r i v a n d e t   o m   d e t   e t t   t a g

JAG UPPDATERAR! :O

  

Nu var det ett bra tag sedan jag uppdaterade. Suger fett på detta, kanske är det så att blogga in är min grej? Men ska försöka, som jag nu har sagt väldigt många gånger, tror jag...

Det är i alla fall tisdag idag, andra dagen på veckan. Klockan är ganska mycket, börjar skolan lite senare idag, super skönt. Sitter just nu med religionsboken och läser om judendomen, något vi håller på med på so:n. Är ganska intressant, tror att våran lärare har prickat in två filmer inom det här området?!
Ska läsa klart texten som jag har påbörjat och sedan blir det till att göra sig klar för att sedan ta sig till skolan. Ni får ha en super dag alla så k a n s k e   d e t   b l i r   l i t e   m e r   u p p d a t e   s e n a r e   u n d e r   d a g e n . 

SPOTIFY


HÖGTALARNA PÅ HÖGSTA VOLYM OCH DIGGAR MUUUUSIK! (:


GLAMOURAMA



Ser just nu på glamourama på tv3 play, ska strax ta och stoppa i något i lilla magen

FORT DET GÅR



OJ, DET VAR LÄNGE SEDAN!
Håller faktiskt på att trixa lite i illustrator, försöker bli bättre och det går frammåt. Jag slänger inte lika ofta nu och har lättare för att använda pennslarna och forma "linjerna" nu. Övning ger färdighet som vi flesta brukar säga.

Jag vet inte vad jag ska skria om, det känns som jag har en jättestor bloggtorka! Vad vill ni läsa, vad vill ni se i blggen? Det är faktiskt eran tur nu att säga vad ni tycker.


FREDAG! :D



Vad fort det går, var några dagar sedan jag bloggade, ops!
Det är hur mycket snö som helt, det bara snöar snöar och snöar! Himlen är vit och marken är vit= en snövärld! haha, bra kombination, I now! ;9 Tråkigt och meningslöst inlägg, men så får det bli ibland, ha det gött



HEMMA

Kom hem från skolan för ett tag sedan, ska börja plugga lite spanska men första blir det lite mellanmål i magen.

MAT I MAGEN



Kom in med hunden för ett tag sedan efter att ha varit ute och rastat honom, ska ta någonting i magen nu. Uppdaterar mer senare