BESÖKARE

Oj, kollade in statestiken nu och såg att jag redan har flera besökare som kikar in, v ä l k o m m n a :)

WALLANDER



Nu har jag lagt ner med mitt arbete för kvällen nu är det Wallander som gäller på tv4 med en ben och jerry's. Har en bra söndag kväll, får se om det blir en till uppdatering innan det är dags att sova

PLUGG PLUGG PLUGG



Har pluggat hela dagen och ska forstätta ett tag till, bloggar mer senare


DESIGNEN

Jag har tag en gratis design från tesco, hon har väldigt många och fina som kan få låna till sin blogg. Jag har dock ändat en del själv. Det jag vill säga är det att där det står design och layout ner i menyn, betyder att hon har gjort både designen och layouten men det stämmer inte riktgit. Jag har gjort om designen och även bytt ut färgerna till blått.

SNÖSKOR?!



Jag förstår mig inte riktigt på all snö just nu, det finns inga bra skor som man kan ha på fötterna, antingen är de för kalla men väldigt statiga då jag är ute och går. Eller är de väldigt varma men det är lätta att ramla i. Ungefär så var det för mig och en kompis i fredags då vi var ute och gick. Sträkan gick för oss på 40 minuter men brukar ungefär ta 20 minuter. Hon hade väldigt varma fötter men ramlade x antal gånger, för mig var det tvärt om. Jag hade det väldigt statigt men hade svårt att gå, mina fötter känndes som stora isblock och jag gick framåt som en pingvin. Det var roligt för jag fick hålla i henne som hon inte ramlade och sakta gick vi för att jag inte kunde gå fortare för jag hade så frutansvärt ont i mina fötter.


LÖRDAG

Redan helg, oj så fort veckorna går nu! Ska sanart åka in mot stan för att se om jag hittar något snyggt, är ute efter en snygg "balklänning" vi ska nämligen snart har bal på våran skola och då måste jag hitta något snyggt jag kan ha på mig. Men jag hittar inget, hoppas de har fått in något nytt som faller mig i smaken. Har kollar runt på lite olika hemsidor men vet inte riktgit än om jag ska beställa hem något i stället, jag föredrar mycket mer att prova. Man blir så irriterad om man har beställt hem och så är det för stort eller för litet, då måste man skicka tillbaka och sedan beställa om. Näe, jag tror nog jag häldre vill prova kläderna i butiken.

Shing shong ska dra nu, ni får ha det bäste så uppdaterar jag då jag kommer hem men för hoppningsvis en klänning som jag kan ha på balen ? (:

SMILISAR


SMILISAR





Haha, en rolig bild jag gjortde i illustrator, försöker lära mig så ni får gärna säga vad ni tycker. Ska försöka göra något svårare men jag blir aldirg riktgit nöjd eller så gör jag aldrig klart en bild för att det dröjer så länge -_-, så då blir det att jag börjar med något helt annat i detta fall blev det olika guppar.. (a)

FRUKOST

Nu kurrar magen på mig, är riktigt sugen på en brakar frukost! Snön har lagt sig, det snöar inte  för tillfället men det kommer kanske börja fram mot dagen? Dock tycker jag inte att det behövs mer snö för att  det finns redan så den räkert till sommaren känns det som? haha :) Nä, skämt  o sido! Men det är rikgit mycket snö har så jag tycker inte att det behöver komma något mer just nu.

Nu måste jag gå och äta, magen kurrar.


KVÄLLS INLÄGG


Ska snart gå och sova, skola i morgon som vanligt. Börjar lite senare så jag kommer säkert hinna blogga innan jag måste rusa. Som ni säkert har märkt nu har jag fixat till det lite snyggare här på bloggen, hur tycker ni att det blev, bättre sämre? Jag tycker det blev grymt, gillar den starkt. Hoppas den går hem lika mycket hos er :)


LET´S DANCE



Ser just nu på let´s dance, ett underhållande och mysigt program. Vem tror ni får lämna programmet ikväll? (:


DET KOMMER



VET ATT DET SER HEMSKT UT PÅ BLOGGEN, DET SKA FIXAS MEN NÄR VET JAG INTE.

GYMNSIEBESÖK



Jag kan väl dra igång med att berätta att jag har varit på en gymnasieskola hela dagen. Det har varit helt toppen-perfekt, det fanns en helt fantastiskt kille som vi fick flöja med som var så gullig. Han hade allt! Då men jag allt, har vars så social, han pratade på men inte för mycket eller om något som var alldeles för ointressan, utan så som en kille ska göra. Han fråga oss om vi ville att han skulle sitta med oss på lunchen, men vi tackade nej. Jag tyckte att han kunde få en egen lunchrast utan sex tjejer som ändå skulle hänga efter han hela eftermiddagen, visst var det gullgit tänkte? Ja, jag vet :) Nä, men jag tänkte på han .

Shiit vad jag babblar på, men det jag ville säga var att kille som vi gick runt med på eftermiddagen var så grymt gulligt, inte bara i utseende utan personligheterna också så klart! Han har helt enkelt att som en tjej söker hos en kille!


STARTAR BLOGG



Börjar jag blogg, näe?! Jo, klart jag gör, eller jag ska försöka blogg så gott jag kan (a) 


Välkommen till min nya blogg!