SÄNG DAGS

Nu är jag slut körd efter dagens alla moment, haha. Ska lägga mig i sängen strax tillsammans med ett stort glas saft med is i, och tv:n är på med one tree hill.

FÅNGARNA PÅ FORTET

Märkte tidigare under dagen att fångarna på fortet ska börja sändas på tv nu till hösten. Det låter väldigt roligt, vad länge sedan jag såg det. Har någon koll på hur länge sedan det gick på tv:n? Det är om inte annat rolgit och ett saknat program som jag tror många håller med mig och uppskattar att det ska dra igång nu framöver.

ANDRA AVENYN?

Andra avenyn är en grymt bra serie som går på svt1, det är ikväll klockan ni för er som inte visste det. TIPPSAR STARKT ATT BÖRJA SE DET. Fast grejen är den att det kan vara väldigt svårt att hände med för det närmar sig det 200:ade avsnittet, men på något sätt går det säkert att få tag på de tidigare avsnitten.

Som sakt, klockan börjar närma sig nio, har lite granna att hinna göra innan


GAMLA VS. NYA




Så där, kan knåpat ihop hur gamla vs. nya layouten såg/ser ut. För er som kanske inte följde min blogg förut så kan ni se hur det var då, jag gillar den nya så grymt mycket, men jag vet dock inte när jag kommer att tröttna på den! På något vis så känns det som att den nya är mer ljust, det som gör det så är nog att headern på den gamla är blå, grå, svart och allmänt mörk. Den nya är vit och svart, only!

Ska snart börja med middagen, men tänkte först fråga er om ni tycker jag ska börja köra med en hiss och diss lista? Det låter lite lockande. Nå, ni borde ha några åsikter?!

SOL OCH PLUS GRADER

OO YEAH! Nu snakar vi väder, under dagen har solen hunnit komma fram och snön börjat smälta. Imose snöade det och var allmänt tråkigt ute. Så kul, funderar på att ta med en bok ute i solen och läsa? Skulle sitta super just nu, men dock så känner jag att skolböckerna kaller på mig. Har inte fått många komentarer om designen, tyckte ni inte om den?

NYTT OCH FRÄCHT

Som ni kanske har lagt märke till så har jag passat på att gjort ett designbyte helt och hållet. Jag stannar dock kvar i de gråa tonerna, men ändå ljusare färger. Jag är helt klart nöjd, vad tycker ni om det? Blev det bra? Sämre? Bättre? Svara jättegärna :)

uptade: Såg nu att alla bilder har mycket mindre bredd, kommer att fixa det men inte nu ikväll

KONSTIGT


Vet inte vad som har hänt, men märkte nu när jag gick in på bloggen att "DAGENS" har hamnat överst? Har nämligen lagt in en bild som jag trixade ihop tidigare idag. Vad tycker ni om den, blev den bra?

obs. den dagens som ligger här under är inte denna dagens. Insåg nu att det blev många dagens och kan säkrt vara svårt att försöka


DAGENS

  

M ä r k t e   a t t   j a g   i n t e   t i d i g a r e   h a d e   g j o r t   e n   d a g e n s ,   s å   w h a t   n o t ?   ( :

Humör: GREAT!
Gjort: Trixat och fixat här hemma och även gått en snabbis på skolan
Planer: Mysa med friendsen ;)
Ser på: One tree hill
Lyssnar på: Massa olika låter från min älskade spotify-lista
Läser: Bloggar, ska frösöka hinna med kolla igenom nya fridatidningen (a)
Dricker: bubbelvatten :')
Äter: Har inte hunnit ätit annat än frukosten
Bästa: det får nog bli att det inte är många dagar kvar till min födelsedag :)
Sämsta: Att det inte serverades någon mat
Väder: SOL :D

TRÄNING PÅ G

   

Har precis butt om och ska ner för att träna, uppdaterar mer senare under dagen/kvällen

MUUUSIK

 


  
Har musik på högsta volym och sjunger med i refrängerna!


GOD MORGON

Har för ett tag sedan vaknat och ska nu börja göra mig färdig, det kommer nog inte att komma något mer inlägg förns än efter lunch, har en del att uträtta. 
 
update. Det snöar!!

DAGENS


  
Knåpade ihop en dagens som jag hade tänkt att bjuda på därför att det har blivit ont om inlägg under dagen
DAGENS VILL HA: sommar!
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, långärmad tröja, en mönstrad scarf
DAGENS SMINK: det vanliga
DAGENS PLANER: lägga mig i sängen och se en film
DAGENS SAKNAD: my-lover-boy
DAGENS DUMMASTE: slasken för tillfället
DAGENS MISSLYCKANDE: inget tror jag
DAGENS DROG: tuggummmi
DAGENS KÖP: ingenting
DAGENS GODIS: ingenting
DAGENS HUMÖR: glaad, men otroligt trött! Helt slut i både kroppen & huvudet
DAGENS ROLIGASTE: klassens humor
DAGENS JOBBIGASTE: att jag vaknade för tidigt
DAGENS TRÅKIGASTE: slasken kanske där också?
DAGENS BÄSTA: Att det är ganska lugnt med allt nu, det uppskattas! :)
DAGENS SNÄLLASTE: TILDAAA :D
DAGENS SÖTNOS: tilda möjligtvis där också

GRATTIS

Det är inte vilken dag som helt idag, UTAN DET ÄR AGNES FÖDELSEDAG! GRATTIS GUMMAN, hoppas du får en fantastisk dag med massa goa pressenter!


ÄR VÅREN PÅ G?



Nu fungerar inte conversen som bäst att trippa rumt i ute, det är den värsta slasken jag har varit med om på länge! Vädret har varit ganska tråkigt de senaste dagarna, hade tänkt mig att gå ut och fota men det känns inge lockande då solen inte är framme.

Har precis tagit en brake från NO- pluggandet, började senare i morse så en sovmorgon har en bra måndag börjat med. En skön start på veckan helt enklet! Hade tänkt mig att under veckan försöka dra mig mot någon fotoaffär  och få tag på ett batterigrepp som jag har suktat efter ett bra tag nu men har aldrig riktigt kommit till skott med att köpa ett. Men har där emot testat det flera gånger och rent av älskar det, då det står på min försöka- hinna- med- sak- i- veckan. Sen får vi se hur det blir med den saken, har ett speckat chema denna vecka!

Nu är det i alla fall måndag och jag känner att magen börjar kurra efter middag, ska gå upp till köket och se vad jag kan slänga ihop för mat. Undertiden kan ni få svara på hur eran måndag har varit (:


SNABBIS

Var någon dag sedan, har ganska mycket på skolan just nu så bloggen kommer efter lite. Ville bara slänga in ett inlägg, hör av mig då det är mindre

GOD MORGON

Nu har jag precis vaknat och ska göra mig klar för att åka skidor idag, har inte alls bråttom så ska ta det lugnt och äta en riktig brakfrukost. Kommer kanske bli glest med inlägg under dagen eftersom jag ska vara i skidbacken större delen av dagen, så jag hoppas ni får bra väder och hittar på något roligt.

GOD NATT

Nu ska jag sova, god natt

17 MARS


Kommer den nya säsongen ut av oskyldigt dömd, en fantastiskt bra serie som jag kommer att köpa. Både intressant, spännande och bra. Det har gått på tv4 för ett tag sedan, precis som första säsongen också gjorde. Oskyldigt dömd handlar om proffesorn Markus Haglund som löser fall med oskyldigt dömde med hjälp av sin grupp med fyra anställda. Den andra säsongen tycker jag har blivit mer spännande och intressand, och jag längtar stort tills den kommer ut på köp film. Det är bara sju dagar kvar tills osyldigt dömd finns ute i butik.

SKRIV DIN RUBRIK HÄR

Kollar runt på massa olika hemsidor, hittar jätte många funa bilder. Funderar på att själv på att skicka in några bilder till någon fototävling, känner mig riktigt sugen.

Har bara för ett litet tag sedan kollat klart i en tidning jag fick idag och funderar på att ta boken "om jag kunde drömma" och fortsätta läsa. Den är grymt bra, jag blir fast? Haha, ja. Eller kanske inte riktgit men lite om inte annat, det är bra och jag tippsar er som inte redan har hunnit läst den, LÄÄÄS! (:

UTE KVÄLL

TJA! Sitter just nu i soffan och kollar ut över det vinterland som är på andra sidan fönsterrutan! Ska snart börja fixa mig för att sedan fortsätta ner mot staden, ska äta ute ikväll. Senare under dagen är det bygglov med det sköna gänget, det är så grymma och verkar vara så trevliga.

O j ,   v a d   k l o c k a n   g å r .   M å s t e   r u s a

EXPLORER ELLER CHROME?


Är mätt i magen och kollar runt på olika hemsidor för att få lite inseration om härliga kläder nu när vinterkläder snart är dags att plocka bort. Har hittat jättehärliga saker från HM´s hemsida. Har även hittat väldigt snygga skor från nelly.


En sak som jag har glömt att berätta är det att jag har bytt från internet explorer till google chrome, vi får se hur länge det kommer att vara. Det som jag redan nu kan säga är det att jag kan byta "tema", det finns väldiga många så någon faller säkert en själv i smaken. Det går även väldigt fort. Det finns även lite negativt med Chrome, det finns ingen dirket google sökruta som jag är van och använde väldigt ofta i explorer. Jag tror faktiskt att jag inte kommer att använda mig av Chrome så länge till, men innan dess tänkte jag kolla mig runt lite bättre och kanske göra en positiv och negativ lista till er. Använder någon av er Chome? Vad tycker ni är mindre bra och bättre med att anävnda det?

GOD MORGON


Nu är jag pigg och är redo för dagens äventyr! Ska gå upp till köket nu för att fixa något att äta, kanske även planera vad jag behöver göra under dagen?

N u   m å s t e   j a g   s k y n d a   m i g ,   h ö r   h u r   m a g e n   k u r r a r  !

GLAMOURAMA


Seg som jag är så har jag inte än hunnit kolla klart på alla avsnitt av glamourama, hade 6 avsnitt att titta på och jag har bara hunnit titta på två? Haha, jag har gjort en massa andra saker, som tex. satt upp tavlor på mitt rum bakat och städat lite smått. Är ganska ork lös men försöker ändå lite så jag inte degar ihop allt för mycket.

BAKA

G o d   m o r g o n   t ä n k t e   j a g   b ö r j a   i n l ä g g e t   f a s t   s å g   n u   a t t   k l o c k a n   b ö r j a d e   n ä r m a   s i g   e t t ,   s å   j a g   s ä g e r   g o d   l u n c h   i   s t ä l l e t .  

Sitter nu och ser på missade avsnitt av glamourama på tv3 play och försöker få i mig mitt alldeles för varam te och mjukmacka med ost på. Har inga större planer för dagen förutsom att vila upp mig, hur lyckas jag bli sjuk då det är lov? Men känner mig mycket bättre, vilade större delar av dagen igår och det kommer nog denna måndag också se ut. Men en sak som jag hade tänkt att göra är att baka en kaka med choklad och cocos, har aldrig bakat den själv utan bara smakat den. Kakan är sjukt good, hoppas bara jag lyckats få den lika bra ;)


UPP MOT 40 GRADER

Har precis bättat ner mig i sängen med tjockt duntäcke, filtar, varma värmekuddar och värmemadrassen på! Jag tror att jag håller på att bli sjuk, känns som att tempen börja stiga upp mot 40 och huvudvärken bli värre, ska lägga mig och se på wallander på tv4. Som jag dessutom precis sätt! Ska försöka sova så jag mår bättre i morgon, sov gott

DAGENS


  
T  ä  n  k  t  e     a  t  t     j  a  g     k  u  n  d  e     g  ö  r  a     e  n     d  a  g  e  n  s  

Humör:
TRÖÖÖÖT
Gjort: Vilat största delen av dagen och städat lite
Planer: Mysa framför tv:n
Ser på: One tree hill
Lyssnar på: Massa olika låter från min älskade spotify-lista
Läser: Bloggar, ska frösöka hinna med kolla igenom fridatidningen (a)
Dricker: bubbelvatten :')
Äter: Inget just nu
Bästa: Att vara ledig
Sämsta: Min huvudvärk 
Väder: SOL :D



SÖNDAG

Sitter just nu och tar det lugnt, är väldigt trött! Ska kanske slå på en film och bädda ner mig i soffan? Uppdaterar mer senare


EBBA GRÖN - 800 GRADER

En låt som spelas på hösta volym som måste stängas av för att jag ska dra, hör mamma ropa på mig att vi måste åka. Vi ska uträtta lite ärenden och lite så, det blir mer uppdatering då jag kommer hem


RASKA TAKTER

Oj oj, vad jag håller på här. Vad fort det går då jag sätter igång med något och inte blir det slarvit heller! Det blir super, ska gå och fortsätta nu. .. :)

MITT VITA BORD HAR BLIVIT GRÅTT, ELLER?

DET ÄR SOOL UTE! :D En glad tjej som vill gå ut och fota, vi får dock se hur det blir med det. Har jättemycket att hinna med idag, senare under eftermiddagen ska några vänner komma hit och innan det har jag lite saker att uträtta! Måste nog göra en lista om vad jag måste hinna med.

Sitter just nu med musik på ( som vanligt, haha ) och ska sätta igång och sätäda? Har märkt att mitt skrivbord som är vitt har blivit grått på vissa ställen efter en penna, borde då gå och hämta en trasa och göra rent det. Ska forstätta sedan, får se om det blir något mer sedan.